Spilleautomater med Superman

Hva er det egentlig å si om Superman som du ikke allerede vet? Han er den personen som flest barn noensinne har sett opp til av alle superheltene – men visste du at det også finnes mange spennende spilleautomater som omhandler superhelten? Joda, det finnes flere, og mange av dem har fantastiske gevinster på lur.superman

Clark Kent har mange overraskelser

Den aller første tegneserien om journalisten Clark Kent dukket opp så tidlig som i 1938. Hans hemmelige identitet er så klart å være Superman når sivilisasjonen trues av fiender. Kent har mange overraskelser i historien om Superman, men at det finnes mange gode spilleautomater med ham som tema er kanskje for mange en godt skjult hemmelighet. Et av dem kommer fra spillprodusenten Aristocrat, Superman Slot, men dette er langt fra det beste.

Superman – Lost Son of Krypton

At spillprodusenten med det fengende navnet, Cryptologic skulle lage en spilleuatomat om akkurat Superman var neppe en stor overraskelse. Dette er det aller siste spillet om superhelten vår og for et spill dette faktisk er. Ønsker du å teste dette ut helt gratis bør du besøke NorskNettCasino, som har gode bonustilbud for alle som gjester nettsiden nå. Spilleautomaten har en flott design og hjulene er flott dekorerte med fine bilder av både Clark Kent i sivil og figurerende som Superman. I tillegg må det også sies at bonusspillet er et av de beste Cryptologic har gitt ut noensinne.

Amayas Superman

Enda en Superman-spilleautomat som er verdt en titt er fra Amaya, en annen kjent spillprodusent. Spillet er litt eldre enn Lost Son of Krypton, men har fremdeles noen morsomme funksjoner som gjør at det er verdt et spinn eller to. Spesielt Save the World-funksjonen er utrolig spennende, der Superman må prøve å unngå en meteorstorm og velge riktig dør for å finne den store premien.