Forum om Fantomet

Når man er virkelig interessert i noe er det alltid fantastisk å finne ut at noen andre er like interessert i det som en selv. Det gjelder særlig hvis man er interessert i noe som kanskje er litt utenom det vanlige. Da er forum på internett en perfekt måte å diskutere med andre på. Derfor er det en rekke forum om Fantomet på internett, både på norsk og på engelsk.

Det er flere tråder om Fantomet på VG Debatt. Noen av dem har ikke vært aktive på noen år, men det er en god kanal for å kommunisere med andre som er lesere av Fantomet. Her har man skrevet om teorier rundt superhelten og hvordan hans historie er logisk satt sammen. Noen har også laget en lang samtale om Fantomet sitt politiske standpunkt, og tar opp teorier om ham som sosialist eller kommunist.

Det finnes mange andre forum og forumtråder om Fantomet. Det er flere tråder på forumet på minetegneserier.no
e som omhandler Fantomet. Der kan man prate med andre om nye utgivelser eller seriens utvikling. Flere av forumene er også på engelsk. Nettsiden comicvine.com har en rekke tråder som handler om Ånden som går og spennende fan-teorier om serien.