Fansider om Fantomet

Fantomet har vært et internasjonalt fenomen i over 80 år. Etter at internett ble tilgjengelig for de aller fleste og mange fikk datamaskiner i hjemmet sitt, dukket det opp et mangfold av fansider om Fantomet. Siden den gang har det dukket opp få nye sider, men den aller mest sentrale kanalen for informasjonsformidling og debatt om Fantomet er Facebook.

Den offisielle fansiden for Fantomet i Norge finner man enkelt ved å søke på Fantomet på Facebook. Siden har over 1000 personer som liker den, og de legger inn nye innlegg gjerne flere ganger i uken. De skriver om de nye bladene som kommer ut og forteller følgerne om at det er nye blader i butikken. På Facebook-siden deles det også intervjuer med serieskaperne, teorier om Fantomet og informasjon om bøker som publiseres om Ånden som går.

Det finnes også en fanside på engelsk om Fantomet, nemlig ThePhantomComics.com. Der skriver de om historien bak superhelten og utviklingen frem til i dag. Det står også om serieskaperen Lee Falk og om noen av de sentrale personene i serien.